SORBHAPE

Mr.DjemiusZero toodete tootmises me kasutame kõige naturaalsemaid ja tervisele ohutuid koostiso-si.
Allpool me toome esile sorbiinhape koostist, mida samuti sisaldavad meie tooted.

Sorbiinhape – on looduslik säilitusaine, mis on mõeldud toidukaupade jaoks ja mida esimest korda saadi kõige harilikkust pihlakast. Sorbiinhape on krisstallse koostisega lõhna ja maitsetu aine, mille lahustuvus vees on osaline, ei sisalda toksiine ja pole kantserogeennne. Seda kasutatakse toidutootmises säilitusainena, millel on lai valik toimet. Sorbiinhappe peamisteks omadusteks on antimikroobne toime, mis aitab vältida hallutatsioone põhjustavate patogeenide ja seente arengut, kuid ei hävita ega muuda toodete organoleptilisi omadusi ja toodetes olevaid kasulikke baktereid.
Säilitusainena suurendab sorbiinhape toiduainete säilivusaega, mida saavutatakse läbi pärmrak-kude arengu pärssimise. Inimkehas imendub kergesti, soodustades immuunsüsteemi parenemist, eemaldab toksiine ja kindlasti on kasulik toidulisand igapäevaseks tarbimiseks.

<< TAGASI NIMEKIRJA TEHNOLOOGIA

2018-11-19T19:53:03+00:00